Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

med spilleren kan direkte kontrollere bevegelsene til hovedperso

Publisert: mandag 20. februar 2017

Final Fantasy X har et spill tredje-person view, med spilleren kan direkte kontrollere bevegelsene til hovedpersonen, Tidus, og samhandle med objekter og andre tegn. I motsetning til tidligere spill i serien, men spillverdenen og karakterene ble gjengitt i 1: 1 skala Final Fantasy Type-0 Kostymer
. The Final Fantasy X gameplay skiller seg også fra det som tidligere Final Fantasy for mangelen på et verdenskart seiling med to-dimensjonal visning ovenfra. I spillet alle steder er presentert sømløst, og forbindelsene mellom forskjellige steder forekommer på en lineær måte for å danne en enkelt bane, med et skudd som hele tiden følger bevegelsene til spilleren tegnet. Senere i spillet spilleren får tilgang til et luftskip, å surfe Spira raskere.
Når du støter på en fiende, endres innstillingen til en arena for tredimensjonal kamp der en kommando må gis til karakterene, som vil flytte automatisk å kjøre den. I likhet med andre titler i Final Fantasy X-serien har en rekke minispill, den viktigste av dem er vannet sport Blitzball, som også spiller en viktig rolle i plottet.
Final Fantasy X introduserer kampsystemet betinget turbasert (CTB) i stedet for den tradisjonelle Active Time Battle (ATB) som brukes i serien fra Final Fantasy IV. Mens nell'ATB kamper vil foregå dels i sanntid, er det CTB et turbasert kampsystem der spillet er pauset i løpet av hver spillers tur, slik at du kan velge en handling uten tidsbegrensning Cosplay Norway
. En tidslinje i øvre høyre hjørne av skjermen indikerer runder av ulike karakterer og fiender og påvirkning av ulike handlinger foretatt på oppdrag fra den neste kampen. Spilleren kan kontrollere opptil tre tegn i kamp, ​​med et rotasjonssystem som gjør endring av aktive tegn med de "på benken" til alle tider.
Beseire en fiende du få erfaringspoeng, penger, og av og til gjenstander og utstyr. Med en særlig effektiv slag tjener "Overkill" bonus, som øker med 50% opplevelsen og pengene hentet fra kamper, samt å skaffe flere gjenstander ofte sjeldne eller verdifulle. I motsetning til tidligere kapitler i sagaen, vil våpen og beskyttelse i Final Fantasy X ikke øke egenskapene til karakterene: hver av dem, faktisk, har sporet, fra én til fire, der det er av rent støtte ferdigheter Final Fantasy Kostymer
. Gjennom hele spillet spilleren muligheten til å legge egenskaper til sitt utstyr vil også bli gitt, om det vil finnes ledige plasser for å sette dem.
Spesialangrep for hver figur, introdusert i Final Fantasy VII som "Limit Break", tilbake til dette kapitlet som "Turbo". De fleste av dem er interaktive og krever oppføring av en sekvens av tastene for å øke effektiviteten. Selv om utgangspunktet Turbo bar å lade når tegnene ta skade, fortsetter i spillet kan du låse opp flere modi som lar deg få Turbo poeng.