Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Naruto: Shippuden ble først utgitt av Viz i Nord-Amerika i septe

Publisert: onsdag 22. mars 2017

  Naruto (ナ ル ト?) Er en japansk manga serie skrevet og illustrert av Masashi Kishimoto. Den forteller historien om Naruto Uzumaki, en ungdom Naruto Costumes ninja som søker hele tiden etter anerkjennelse og drømmer om å bli Hokage, den ninja i landsbyen hans som er anerkjent som leder og den sterkeste av alle. Serien er basert på en one-shot manga av Kishimoto publisert i august 1997 utgaven av Akamaru Jump.

  Naruto ble serialisert i Weekly Shonen Jump magazine fra den 43. utgaven av 1999 til den 50. utgaven av 2014, med kapitlene samlet inn syttito tankōbon volumer av Shueisha. Den manga ble senere tilpasset til en TV-anime produsert av Naruto Costumes Studio Pierrot og aniplex. Den hadde premiere over Japan på bakkesendt TV Tokyo og andre TX nettverksstasjoner 3. oktober 2002. Den første serien varte 220 episoder, mens Naruto: Shippuden, en oppfølger til den originale serien, har luftet siden 15. februar 2007. I tillegg til anime-serien, Studio Pierrot har utviklet elleve filmer og flere originale videoanimasjoner (OVAS). Andre typer varer omfatter lette romaner, videospill og samlekort utviklet av flere selskaper.

  Viz Media har lisensiert manga og anime for nordamerikanske produksjon. Viz serialisert Naruto i deres digitale Weekly Shonen Jump magazine, samt publisere individuelle volumer. Anime serien begynte airing i USA og Canada i 2005, og senere Naruto Costumes i Storbritannia og Australia i 2006 og 2007, henholdsvis. Filmene, så vel som de fleste OVAs fra serien, har også blitt utgitt av Viz, med den første filmen premiere på kino. Naruto: Shippuden ble først utgitt av Viz i Nord-Amerika i september 2009. Det ble sendt på Disney XD starten i oktober samme år og på Adult Swim er Toonami blokk i januar 2014. Viz Media begynte å strømme begge seriene på sin streamingtjeneste Neon Alley i desember 2012.