Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Neon Genesis Fungerer evaluering

Publisert: lørdag 08. oktober 2016  • Filmen er ansett for å være "høy" "programmene" kjent for. Og med "Revolutionary Girl", "Nadesico" og kalte 1990-tallet tre Otaku fungerer. For Fans er bekymret, er det ikke bare etterlatt mange oppgaver som skal løses, men også prestasjoner i en tilsynelatende aldri gjøre uendelig penger å gjøre myte.


  • "Evangelion" er begynnelsen på en typisk robot animasjon, historien fokuserer på beskrivelsen av kampscener og karakter dialog. Som tomten går, til historien gradvis inn i den indre verden av karakterene i den psykoanalytiske fortelling, spesielt i det endelige antall ord spille dette mer karakteristisk til fulle. Filmen, en revolusjonerende sterk strøm av bevissthet, et stort antall religiøse, filosofiske imago, slik at det satt av en enorm respons og effekt som kalles "sosialt fenomen" nivå i Japan, og en milepæl i historien om japansk animasjon. Mange japanske anime betrakteren ofte se dem som en av de største i historien til animasjon.


  • "Evangelion" Å ha en bedre forståelse av hvilke krefter, og forvirring i dialektikken knipe, for å finne lys og håp, og utforske sin indre styrke at alles røtter. Det er også denne klassiske verk er fortsatt attraktive grunner. Fungerer forvirring om menneskets natur og indre karakter, kamp, ​​kamp og innsats, samt diskusjoner om følelse av tilstedeværelse, i hodet på de fleste lesere, selv i løpet av livet, har spilt en aktiv og positiv rolle. Dette overgår virkningen av tegneserier utenfor, det er også verdt å se frem til å være lokalisert.