Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Noen referanser til World of Warcraft ble i sin tur sitert av se

Publisert: onsdag 22. februar 2017

Blant NPCer, oppdrag, elementer, prestasjoner og spill dialogene er, i en til tider maskert, mange referanser til bøker, filmer, sanger, kjendiser og videospill (for eksempel prestasjoner Helliget vorde ditt navn, Iron Maiden sang, og kaken er en løgn, i referanse til videospillet Portal fra Valve, NPC Haris Pilton, fra den berømte arving Paris Hilton, som selger veldig dyre og sjeldne gjenstander, Harrison Jones, arkeologi Stormwind trener, med klare referanser til Harrison Ford og Indiana Jones og NPC Siouxsie Banshee, fra punkbandet Siouxsie and the Banshees, og elf Mr. Nicius Starry☆Sky Kostymer
, med Sid Vicious) sanger.


I den åttende episoden av den tiende sesongen av den animerte serien South Park, med tittelen Make Love, Not Warcraft, (på italiensk Make Love, Not Warcraft) hovedpersonene er fanget av avhengighet til World of Warcraft.


Noen referanser til World of Warcraft ble i sin tur sitert av selve spillet (for eksempel "Flintlocke er pilotering Pants" fra webcomic "Flintlocke" og prestasjon "Make Love Not Warcraft" homonym South Park episode).


En gruppe forskere fra Boston University og New Jersey har undersøkt hvordan spredningen av et dødelig epidemi i online multiplayer samfunnet, kjent som Ødelagt Blood hendelsen: På grunn av en programmeringsfeil, en mekanisk et spill som simulerer en smittsom sykdom etter kontakt, implementert for et møte med et høyt nivå sjef Cosplay Norway
, lekker fra den begrensede område som den ble utformet og har spredt seg mellom tegnene i resten av den virtuelle verden. Atferd og bevegelser i stedet for å "beskytte" sine karakterer sannsynligvis simulerebbero atferden til store masser ved utbrudd av en epidemi. Studien ble publisert i tidsskriftet The Lancet Infectious Diseases.


Avisen La Repubblica publiserte en artikkel der vi analysere World of Warcraft som et verktøy gjennom å forstå dynamikken i terrorangrepene.


En rapport av terapeutene i den svenske Youth Care Foundation viser World of Warcraft som "farligste spillet på markedet". Deres forskning har ført til blant annet avhengighet forårsaket av World of Warcraft sykehusinnleggelse av en ung mann som hadde spilt non-stop i 24 timer, uten hensyn deres fysiologiske behov.


29. desember 2010 ble det annonsert at World of Warcraft er helt spillbar via Kinect gest anerkjennelse system, Microsoft enheten opprinnelig presentert for Xbox 360; en video om det ble lagt ut på YouTube. Det gjør den ved å simulere, i sanntid, og uten lag Street Fighter Kostymer
, kommandoene fra tastaturet via WoW Kinect bevegelseskontroll. Til slutt viste det seg at dette var en aprilspøk fra produsenten, Blizzard.


I TV-serien The Big Bang Theory online spill er nevnt flere ganger som en av de mest underholdende spill som hovedpersonene.