Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

ROZEN MAIDEN gamle dramaserie

Publisert: onsdag 19. oktober 2016  • Sakurada ren, er en lang tid å gå på skolen og ikke hjemme skoleelever, ivrig på online shopping, liker å gå tilbake i returfristen til å kjøpe produkter etter. En dag mottok et brev som hevder å være den kunstige ånd Han Liye, like over ordene "svingete / svingete nei" alternativet, velger nysgjerrighet av "svingete", etter at rommet det har vært en ingen signatur mystisk koffert, som inneholder en vakker tekstur og tilnærmet reell dukke jente.


  • Ved bruk av ren våren inne i tre iden av dreiebryteren, dukker kamel livs aktiviteter sammen, ren sa :. "Mitt navn er egentlig rød, er den femte Rozen Maiden dukken" i dette da, plutselig dukket opp for å være en bjørn dukke manipulert kvikksølv Cosplay Costumes, i tilfelle av livstruende, ren og ekte rød det krever henne til å signere kontrakten uten hendelsen. Selv om ren desperasjon og er helt uklart hva som skjedde, men bare ble en sann rød sleepwalk media, gjorde en pakt om å bli en mester-tjener forhold.


  • Og siden da, ligner på en smidd gjerning mennesker og dukker foran en ren og sann rødt. Oppkalt Rozen Maiden (Rozen Maiden) som krasjer og kampen begynner.