Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

ROZEN MAIDEN ny dramaserie

Publisert: onsdag 19. oktober 2016  • Konfrontert brev kunstig elf Han Liye, parallell verden av ren Sakurada valgte "ikke på våren."


  • Ingen Sakurada ren svingete selv deltok college opptaksprøver, startet college, også lansert en midlertidig hendelse, men likevel levde et liv som sitter hjemme. Datoen for mottak av en tilbakevending til en mystisk professor hvordan å lage dukker magasin i butikken arbeids, ren vært en veldig stort sjokk.


  • Etter hjem for å finne bladet har sendt de to første delene, og kommer med dukker, og at så lenge disse blader med brolegge sammen delene kan settes sammen for å gi den femte dukken true red. Pure aksepterte invitasjonen begynte å montere deler etter flere delvis periode, men fått melding suspenderer mysterium magasin Cosplay Costumes, og dermed at siden det syvende dukke snø Hua Qijing forstyrrelser, reservedeler kan ikke sendes, de trenger ren selv N for feltet for å plukke opp, på samme tid fikk også et brev til sine egne meldinger som sendes fra fortiden, og hevdet at på grunn av snø Hua Qijing for sterk og ikke kan konkurrere med deres behov for å bruke kraften av ren fremtiden for å hjelpe.


  • Fra innholdet i meldingen, er ekte rød vært helt ned i snøen Hua Qijing duken under den store fellen, må vi gjøre denne verden hennes rene satt sammen og svingete. Sakurada og ren verden og forlot ham med kanarifuglen i den syvende dukken mot forsinkelse, uttrykket "mellom mo na ku" indikerer at situasjonen er overhengende