Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Spillerne er testindivider Abstergo Industries reliving levetide

Publisert: tirsdag 14. februar 2017

Spillerne er testindivider Abstergo Industries reliving levetiden til forfedre av andre forsøksobjekter ved DDS (Data Dump Scanner), et alternativt system for å Animus. Disse forfedre er Assassins.


Den første pakken kalles "Italiensk Wars", delt inn i fire kapitler. Kapittel 1 fokuserer på Bartolomeo d'Alviano i slaget ved Agnadello. Kapittel 2 viser Francesco Vecellio oppdrag å drepe Niccolò di Pitigliano (fetter Bartolomeo Alviano) Blazblue Kostymer
. Kapittel 3 gir legemlig Mario Auditore og seende beskytte sin høyborg Monteriggioni. Kapittel 4 viser sammenhengen mellom Perotto Calderon, en leiemorder og hans mål, Lucrezia Borgia.


Den andre pakken, "Roma", ble sluppet 16. november, tar 2010. Det første kapittelet sted mellom 1497 og 1503, og kan spore en gammel kurtisane, Fiora Cavazza, som er involvert i rekrutteringen av en hær for Borgia før forrådte dem. Kapittel 2 forteller hvordan Giovanni Borgia flyktet familien hennes i 1503 å endelig bli med Assassins. Kapittel 3 viser Francesco Vecellio under sin trening under veiledning av Assassin Ezio Auditore. Kapittel 4 går tilbake til Giovanni Borgia, nå Assassin sammen Hernán Cortés vei mot Tenochtitlan å finne det en "Piece of Eden", en krystallhodeskallen. Giovanni bringer ham tilbake til Bombastus for studien, slik at å finne formelen for de vises stein.


Det første kapittelet i den tredje pakken, med tittelen "Holiday", ble utgitt 21 desember 2010 som "Ghost of Christmas"; andre oppdrag er annonsert for utgivelse i 2011 Cosplay Norway
. I dette kapitlet har ingen fast tid å finne episoder i løpet av julevåpenhvilen av første verdenskrig, sannheten i Beagle 2, Charles II tilbake til England og Likkledet i Torino.


Manus, Legacy Project har blitt avlyst på grunn av piratkopiering Abstergo system av en person eller gruppe som kaller seg Erudito.


Assassin Creed: Rearmed Multiplayer er en flerspiller opprettet på iOS. Den kan lastes ned gratis, og er den første og eneste Assassins Creed Multiplayer ledet av et konomisk system i spillet. Målet er å myrde et mål og samtidig unngå å bli drept av dem som jakter på deg. Spilleren kan kjøpe elementer, karakterer og ekstra kapasitet og kjempe som et lag med spillere fra hele verden i multiplayer 4 online i sanntid. Spillere kan koble til via Game Center via Wi-Fi eller 3G Castlevania Kostymer
. Det er også mulig å spille med noen nær ved Bluetooth. Kortene er spillbare handling i Jerusalem, San Donato Which, Venezia og Alhambra Which .