Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Stand til å slippe lysstråler ødeleggende

Publisert: mandag 27. februar 2017

Den første gruppen av X-Men ble satt sammen av professor Charles Xavier, aka Professor X vitenskapsmann og filantrop så vel som gode telepat, for å få opplæring i ansvarlig bruk av sin myndighet på sin eiendom i 1407 Graymalkin Lane, Salem Center, by Westchester County i New York State.


Teamet besto av:


Cyclops, aka Scott "Slim" Summers. Stand til å slippe lysstråler ødeleggende, Scott var i stand til å kontrollere sine kraft takket være en seer til ruby kvarts. Kjent for sin velkjente kaldt blod og for hans utrolige taktisk evne, ble han valgt som leder av gruppen.


Beast, aka Henry "Hank" McCoy. Utstyrt med ekstraordinære smidighet og fysisk styrke samt hender og føtter er større enn normalt, Hank gjennom årene forandret hans ansikt før de blir lik en ape på grunn av en radioaktive forbindelsen frivillig inntatt, og deretter kjøpe en feline utseende takket være manipulasjoner indusert i ham fra mutant Sage å redde livet hans.


Angelo, aka Warren Worthington III Cosplay Norway
. Med ekte fjærkledde vinger, Warren var den klassiske playboy som formue har alltid smilte til han falt i klørne til den onde Apocalypse gjorde ham rytteren, Krig, og utstyrt ham med metall vinger.


Marvel Girl, aka Jean Grey. Eneste kvinnelige teammedlem, Jean ble først ansett som bare en kraftig telekine men hans telepatiske evner kom over senere og bidratt til å gjøre den til en av de viktigste karakterene i serien, takket være fusjonen med den kosmiske-guddommelige enhet Fenice.


Iceman, aka Robert "Bobby" Drake. Stand til å forvandle din fysiologi i is og å manipulere fuktigheten å fryse det, Bobby var det yngste medlemmet av gruppen og bekymringsløse.


Senere har de lagt:


Havok, aka Alex Summers. Stand til å manipulere og slipp solenergi, Alex foruten å være kjærester knyttet til Lorna er yngre bror av Cyclops Captain America Kostymer
. Sluttet seg til laget med sin elskede, han viste raskt tegn til utålmodighet med toeggede myndigheter, resulterte flere ganger i ekte kamper.


Polaris Captain Marvel Kostymer
, aka Lorna Dane. Utstyrt med magnetiske krefter som Magneto, som er datter, Lorna kom først i kontakt med X-Men i løpet av oppholdet redning av en kriminell og deretter sluttet seg til gruppen sammen med Alex kjæreste. Gjennom årene har gjentatte ganger vist tegn på mental ustabilitet, forsvant etter sin transformasjon til Apocalypse Knight.


Mime, aka Calvin Rankin. Stand til fem krefter samtidig imitere, Calvin dukket opp på X-Men først som en fiende, og deretter kort til gruppen.