Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Touka GETTAN tre gjenstander

Publisert: onsdag 26. oktober 2016
    • Tre gjenstander refererer Shi Jian, Kamen Touka Gettan Kostymer, Dragon Kongen, Dronningen mor til Kunlun Xi er Hihou. Tusenvis av år for å konkurrere om denne historien er i utgangspunktet tre gjenstander og utvidet.

    • Shi Jian: blitt kalt den mest onde Måken Soul Eater sterkest. Shi Jian vil sluke sjelen til brukeren, og brukeren vil gjøre gal. Brukeren er sterkere, jo sterkere Shi Jian. Når en bruker er evig eksistens, den uendelige strømmen av Shi Jian, men også på grunn av Shi Jian gal. Yong Yan Shi Jian er den første generasjonen å gjøre hånden, slik at hånden er nå Shi Jian Shou skuespiller øst fersken. Skuespiller forrige generasjon, slik at hånden er Shi Jian Shou øst fersken.

    • Mask: evnen til å gi kraftige magiker og senere ødelagt. Maske eller maske holder fragmenter av folk som kalles "Kamen etterfølger." Historien om den mest berømte maske etterfølger til Abe Seimei. Nå holder Kiyoharu Øst er en av etterfølgeren til masken.

    • Dragon King: Ontologi er en fløyte, som plasserer alver Anime Kostymer. Det kan undertrykke makt Shi Jian. East bidratt til å holde utrydding av fersken. Foreløpig kroppen har blitt ødelagt, men ånden er hostet av Makoto Inukai vivo.