Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

Ubisoft kunngjør offisielt utviklingen av det nye albumet 21 mar

Publisert: tirsdag 14. februar 2017

Ubisoft kunngjør offisielt utviklingen av det nye albumet 21 mars 2014 via video5 med hovedpersonen, hvis identitet er bare avslørt under E3 i juni 2014 den berømte årlige videospill messe satt i Los Angeles. Den nye Personen heter Arno Dorian og ble født i 1768 Bayonetta Kostymer
. Han Franco-østerrikske opprinnelse og slutter seg til Assassins i 1789. Historien er satt i Frankrike under den franske revolusjonen. Den viktigste nyheten i dette albumet er multiplayer samarbeid for å utføre skriptbasert oppdrag med andre spillere. Spillet ble utgitt på PlayStation 4, Xbox One og PC 13 november 2014.


Spillet er avslørt 2 desember 2014, etter en informasjonslekkasje, med tittelen Assassin Creed Victory6. Ubisoft formaliserer 12 mai 2015 spillet Assassin Creed Syndicate7. Spillet er satt i London under viktoriatiden og utgitt på PlayStation 4, Xbox One og FP8. I dette spillet, kan tvillingene kontrolleres: Evie og Jacob Frye.


Assassin Creed: Altaïr sin Chronicles er et spill for Nintendo DS, iOS og Symbian. Altaïr ibn La-Ahad, en leiemorder, blir sendt på oppdrag av Order of the Assassins å gripe et beger holdt av korsfarerne og sarasenerne Cosplay Norway
. Altair går derfor på jakt etter tre magiske nøkler før avreise til Jerusalem for å konfrontere lederen av Knights Templar, Basilisk. På ankommer, oppdager han at kalk er ikke et objekt, men en kvinne som het Adha, som avslører at det har blitt doblet Harash, en morder som forrådte for å bli en dobbeltagent av tempelridderne. Etter å ha drept Harash og Basilisk, Altaïr prøver å redde Adha fra sine fangevoktere, men for sent. Spillet så ender qu'Adha holdes på en båt mens Altair er i Kina.


Assassin Creed: Bloodlines er et spill for PlayStation Portable. Altaïr venstre for Kypros fra det hellige land for å drepe de siste medlemmene av Knights Templar. Altaïr finner Maria, som han reiste for å drepe de siste Templars og lære mer om "Apple of Eden" og den mystiske tempelridderne arkiv der andre gjenstander er skjult. Altaïr klarer å drepe den nye Templar Stormester, Armand Bouchart, og hans tjenere, men innholdet av arkivet har allerede blitt transportert andre steder.


Assassin Creed II: Discovery er et spill for Nintendo DS og iOS. Etter Girolamo Savonarola hadde ranet ham Edens Apple, Ezio funnet Antonio Assassin alliert. Dette er ledsaget av Luis Santangel, som ba ham om å hjelpe sin venn Christoffa Corombo fanget i en felle iscenesatt av Templar Rodrigo Borgia. Ezio sauve Christoffa, og lærer at Assassins basert i Spania blir fanget og henrettet på ordre fra Tomas Torquemada. Ezio, følelsen av at det er hans plikt å redde Assassins, reiste til Spania for å bekjempe den spanske inkvisisjonen. Underveis lærer Ezio at Torquemada mottatt ordre fra Rodrigo Borgia, som overbeviste ham om at dette var Guds vilje. Ezio har også oppdaget at to av hans nære kamerater, Luis Santangel og Raphael Sanchez, er Assassins selv BioShock Infinite Kostymer
. Under den endelige konfrontasjon med Torquemada, valgte Ezio til overs ham fordi han ikke anser ham en Templar, men som en mann manipulert av Borgia. Så han forlot Spania for Italia og gjenoppta sin søken etter Apple of Eden.


Assassin Creed: Prosjekt Legacy er en Facebook-applikasjon som består av et rollespill solo, oppfattet som et salgsfremmende verktøy direkte relatert til Assassin Creed: Brotherhood. Spillet er i stor grad en tekst RPG, men inneholder lyder og noen videoer.