Gratis Levering
OVER Nkr1,906.67
 

X-Men kom sterkt tilbake på tegneserier scenen

Publisert: mandag 27. februar 2017

Lee og Kirby jobbet på serien opprettet fra dem i tre år ved å innføre karakterer som Magneto, Scarlet Witch Cosplay Norway
, Quicksilver og Toad, som tilhører den første Brotherhood of Mutants. De to forlot serien i 1966, erstattet av Roy Thomas og Werner Roth, som bodde bare for noen få år. Ulike artister, blant annet Jim Steranko og Barry Windsor-Smith vekslet til tegningene uten at det er en vanlig skribent, inntil i 1969 vendte han tilbake til Roy Thomas tekster med kunst av Neal Adams. Med ankomsten av et nytt kreativt team og justere økt salg, men for sent: Marvel hadde allerede bestemt seg for å stenge serien. Produksjonen av nye historier endte med n. 66 i 1969 og hodet begynte opptrykk av gamle historier, mens karakterene, spesielt Iceman, Beast og Xavier, dukket opp i andre serier.


Til tross for sin mangeårige de ikke ble produsert nye historier, leder av X-Men fortsatte å selge bra (okkupert av opptrykk fra nummer 67 i 1970) og mutantene vist seg ofte i serier som Avengers og Amazing Spider-Man. Lederskap Marvel så han bestemte seg for å gi serien en ny mulighet, og i 1975, i hendene på forfatterne Len Wein og Dave Cockrum, X-Men kom sterkt tilbake på tegneserier scenen. Med en spesialutgave med tittelen Giant Size X-Men #. 1, de to forfatterne relansert og utdypet problemene med "mangfold", hovedfag i serien siden begynnelsen, og erstatter en gruppe av voksne til tenåringer mutanter fra forskjellige steder på jorden: dette andre aspektet var den desidert viktigste, fordi de var Vi ble introdusert tegn som tilhører ulike etniske grupper og kulturer sammen. Det var nesten ironisk at hovedpersonene i de første tallene i en serie med fokus på mangfold var alle støpt på den tradisjonelle modellen amerikanske superhelt og viste egenskapene til WASP: den "typiske" hvite Anglo-Saxon Protestant.


Medlemmene i denne gruppen av X-Men Alle nye, alle forskjellige, mens han resiterte "tyster" på spesialdeksel, var:


Banshee, aka Sean Cassidy. Irsk mutant stand til å emittere ødeleggende soniske bølger, samt Interpol middel, avhengig av alkoholisme.


Colossus, aka Piotr "Peter" Rasputin Nikolaievitch. Russisk bonde superforte med evnen til å snu kroppen til organisk stål og utstyrt, til tross for sitt utseende, en følsom og kunstnerisk sjel.


Nightcrawler, Kurt Wagner aka. Agile "elf" tysk utseende demon med mye blålig hud, gripehale og tre fingre på hver lem, i stand til å teleportere og feste seg til overflater Cosplay Norway
. En kuriositet om karakteren: i den første italienske utgaven av navnet hans-in-koden ble oversatt til Earthworm.


Blazing Sun, aka Shiro Yoshida. Japansk Pirocineta stand til å fly, med en høy følelse av ære og stolthet.


Storm, aka Ororo Munroe. Kenyanske sjelden mutant i stand til å manipulere været og derfor dyrket som en gudinne i hjemlandet.


Thunderbird, aka John Proudstar Christmas Kostymer
. Redskins utrolig sterk, rask og smidig. Hans karakter ble kortvarig på grunn av den sterke likhet med at Wolverine.


Wolverine, aka James "Logan" Howlett. Tidligere kanadiske regjeringen agenten gått fra mørket med en utmerket healing faktor, et skjelett av sylskarpe, tre uttrekkbar klør for hender og sanser overutviklet.